stiri

Replici dure prin intermediul mass mediei intre Gheorghe Soldan si Niculai Barba

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat ca președintele PNL și al CJ Suceava Gheorghe Flutur, se laudă cu cele peste 600 de milioane de euro alocate Sucevei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny’’.

Soldan il acuza pe Flutur ca acesta isi asuma realizarile si munca primarilor din judetul Suceava.

 „Ce omitea intenționat domnul Flutur în acel comunicat era faptul că meritul pentru aceste investiții este exclusiv al primarilor din județ. Cum e, domnule Flutur, să vă lăudați cu munca primarilor? Știu, e deja o obișnuință pentru dumneavoastră. Și, culmea, nu doar cu primari PNL, cărora oricum le luați prim-planul în toate fotografiile și știrile din mass-media și cărora sunteți în stare să le smulgeți foarfecile din mână la tăiat panglici. V-ați însușit indirect investițiile de peste 600 de milioane de euro aduse în județ ca un merit al dumneavoastră, fără nici măcar un cuvânt de laudă la adresa celor care merită toate aprecierile: primarii!”, a declarat Șoldan.

Atacul deputatului PSD de Suceava Gheorghe Șoldan la președintele PNL și CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost taxat dur din PNL Suceava, de vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, care a comparat acest atac ca al unui câine ce latră la tren.

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, a declarat ca Gheorghe Soldan face aceste afirmatii doar in scopuri electorale. De asemenea, Barba sustine ca astfel de afirmatii nu ii vor adduce voturi lui Soldan.

Gheorghe Soldan este candidatul PSD la presedentia Consiliului Judetean Suceava.

In plus, reamintim ca PNL a decis că la alegerile din 2024 sa participa pe liste proprii și a respins o alianță electorală cu PSD.

Related Articles

Back to top button