stiri

Sapte zboruri noi de pe Aeroportul Iasi

Wizz Air și Blue Air au anunțat lansarea a două rute noi în decembrie și a altor 5 în martie.

La sfârșitul anului se vor adăuga noi zboruri către Madrid și Dublin.

„Vestea lansării unei noi curse Wizz Air, de pe Aeroportul Iași, este binevenită în contextul actual, Madrid fiind inclus în strategia de dezvoltare a portofoliului de rute. Capitala Spaniei este printre cele mai apreciate destinații turistice din Europa, precum și un important centru universitar, preferat de tinerii noștri, pentru continuarea studiilor. În plus, este locul unde muncesc foarte mulți concetățeni din regiunea Moldovei, noua rută aeriană fiind și un suport pentru reîntregirea familiilor. Nu în ultimul rând, o astfel de conexiune creează posibilitatea unor noi investiții străine în zona noastră, facilitând totodată schimburile culturale între cele două orașe. Suntem încrezători că Iași-Madrid va fi o rută profitabilă, dat fiind numărul foarte mare de solicitări venite din medii diverse și ținând cont că nicio altă companie nu mai operează acest zbor din Iași.”, a spus Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul

Cursa Iași – MADRID (și retur), operată de Wizz Air, va fi disponibilă de pe 2 decembrie 2021, în zilele joi și duminică.

Zborurile Iași – DUBLIN (și retur), cu aeronavele Blue Air vor fi introduse începând cu 9 decembrie, în zilele de miercuri, duminică, dar și vineri, din 22 iunie.

Din martie, Blue Air va avea câte două curse pe săptămână, cu plecare de la Iași către la Paris, Barcelona, Köln, Bruxelles și Roma.

Related Articles

Back to top button