stiri

Situatie dramatica pentru civilii din Fasia Gaza

Președintele Turciei, Recep Erdogan denunta „metodele ruşinoase” folosite de către armata israeliană în Fâşia Gaza

Organizațiile de ajutorare imploră Israelul să revină asupra deciziei sale de a refuza o pauză umanitară la asediul din Gaza până la eliberarea tuturor ostaticilor săi.

Abeer Etefa, purtător de cuvânt al Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite, a declarat că „situația umanitară se deteriorează

Crucea Roșie a făcut solicitări similare, cerând să fie permisă intrarea combustibilului pentru a preveni ca spitalele copleșite să „se transforme în morgi”.

Israelul a declarat că nu îşi va relaxa asediul asupra Fâşiei Gaza pentru a permite ajutorul umanitar până când nu vor fi eliberaţi toţi ostaticii luaţi de Hamas.

Președintele Turciei, Recep Erdoğan a lansat un proces de negociere cu gruparea de rezistență palestiniană Hamas pentru eliberarea ostaticilor israelieni

In plus, Erdogan a denunţat „metode ruşinoase” folosite de către armata israeliană în Fâşia Gaza.

Ministrul israelian al energiei, Israel Katz, a reiterat ca niciun întrerupător electric nu va fi pus în funcţiune, niciun hidrant de apă nu va fi deschis şi niciun camion cu combustibil nu va intra până când ostaticii israelieni nu se vor întoarce acasă.

 

Related Articles

Back to top button