campulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenigura humoruluiradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

Smiley și Veta Biriș, la ”Zilele Comunei Putna”, 2-3 iulie 2022

Primăria Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna organizează, în perioada 2-3 iulie a.c., ”Zilele Comunei Putna”.

Manifestările debutează pe 2 iulie a.c., începând cu ora 14:00, cu o paradă a porturilor populare, urmată de spectacole susținute de ansambluri folclorice zonale, Ansamblul Ciprian Porumbescu, Alexandra Dan și Veta Biriș. Prima zi se va încheia cu un superconcert Smiley.

Pe 3 iulie a.c., va avea loc tradiționala paradă a cailor la Gârla Morii-Gura Putnei.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, promite că, la ediția din acest an a ”Zilelor Comunei Putna”, locuitorii și oaspeții se vor putea bucura de o atmosferă ”ca în vremurile bune”.

”Ne pregătim de marea sărbătoare cu momente deosebite și în acest an. În ziua de sâmbătă, 2 iulie a.c., după primirea pelerinilor și slujba de la Mănăstirea Putna, va avea loc în piață, începând cu orele 14:00, un spectacol susținut de artiști îndrăgiți dar și alte surprize. Duminică, 3 iulie a.c., la Gura Putnei va fi o întâlnire a iubitorilor de cai din toată țara cu binecunoscuta paradă. Vă așteptăm cu drag! Va fi frumos! Va fi ca-n vremurile bune”, este mesajul transmis de George Coroamă, primarul comunei Putna, pe pagina sa de Facebook.

Related Articles

Back to top button