publicmedia

Sorin Cimbru

Sorin Cimbru a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu” din Iaşi atunci când a hotărât că microfonul de radio nu îi este suficient. Studiile de arta actorului au fost definitorii pentru siguranţa, precizia şi fler-ul realizatorului de la radio.
Vocea lui Sorin Cimbru şi gândirea sa creativă încadrează o personalitate distinctă pe care a construit-o în cei 15 ani de radio.

Începutul: Eu chiar aveam un microfon pentru karaoke conectat la un dublucasetofon (lucru mare!). Alţi copii mai talentaţi ca mine, foloseau spray-uri pe post de microfon. Vremuri grele.

Când am mai crescut: În liceu eram mediocru la mate şi fizică, aşa că am dat-o pe “Rap”. Mi-a ieşit tot aproximativ. Şi aveam acelaşi microfon de Karaoke. Între timp, în ţara noastră apăruse cd-ul audio (alt lucru mare!).

Când am mai crescut încă olecuţă: după ce am făcut o facultate cu cifre şi calcule care nu mi-a plăcut, am dat o proba de voce la radio. Cu pantalonii tremurând şi cu multe probleme de dicţie am început să prezint ştirile din sport.

Când a început să-mi cadă părul: am plecat de la radio şi mi-am facut propria casă de producţie audio (reclame radio). Apoi a apărut al doilea job în radio. Unde a fost mişto. Până a venit criza economică şi mi-am luat picioarele la spinare. Nasol lucru concedierea.

Când părul a început să-mi cadă şi mai des: am început destul de târziu facultatea de actorie. Am jucat pe scene, vreo 8 ani. Între timp, a venit şi al treilea job la radio. Şi al patrulea. La al patrulea job chiar e fain. Impact Drive, între 14 si 17, la Impact Fm Regional.

Related Articles

Back to top button