campulungfalticenifeaturedGura Humoruluigura humoruluiradauti-siretȘtiristiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

Ion Lungu nu mai candidează pentru funcția de primar al Sucevei

Ion Lungu nu va mai candida pentru un nou mandat în funcția de primar al Municipiului Suceava.

Anunțul oficial a fost făcut marți, 19 martie a.c., cu ocazia unei conferințe de presă la care au participat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

Conferința de presă a fost anunțată din scurt, existând zvonuri înainte de începerea acesteia că motivul organizării ei este anunțarea candidaturii lui Lucian Harșovschi din partea PNL pentru funcția de primar al Municipiului Suceava.

Conferința de presă a fost deschisă de liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, acesta fiind cel care a anunțat în mod oficial candidatura lui Lucian Harșovschi pentru Primăria Municipiului Suceava.

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat motivul pentru care s-a decis ca Lucian Harșovschi să fie susținut pentru a candida la funcția de primar al Municipiului Suceava din partea PNL.

El declară că s-a luat decizia după analize interne făcute pragmatic de PNL Suceava.

Gheorghe Flutur i-a mulțumit primarului Ion Lungu pentru „analiza pragmatică, foarte matură și atentă”, pentru că interesul PNL este să câștige funcția de primar al Municipiului Suceava.

Related Articles

Back to top button