stiri

Sucevenii si PSD Suceava sunt invitati la mitingul impotriva extremismului

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu îi invită pe membrii PSD să participe la mitingul împotriva extremismului organizat de liberali duminică, 4 decembrie, în centrul Sucevei.

Bogdan Gheorghiu a precizat că evenimentele care au avut loc duminica trecută la Suceava, dupa mitingul AUR, au general foarte multe reacții.

Pe de alta parte, primarul liberal Ion Lungu invita toti sucevenii la miting,

Despre mitingul și marșul organizat pe 28 ianuarie a.c., de AUR, Lungu a spus că „asta e democrația”, însă „partea proastă este că ei nu vin cu soluții, nu vin cu idei, doar multă gălăgie”.

Reamintim ca președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, îi invită pe suceveni să participe duminică, 4 februarie, de la ora 14:00, la un miting împotriva extremismului.

Gheorghe Flutur a spus că mitingul este organizat de PNL Suceava și va avea loc pe esplanada centrală din municipiul Suceava.

Flutur a precizat că mitingul este organizat și pentru susținerea drumului european al României, al Sucevei și al Bucovinei.

Mitingul PNL Suceava va avea loc la o săptămână după ce George Simion, alături de membri și simpatizanți AUR din mai multe județene, a participat la un protest împotriva președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Related Articles

Back to top button