stiri

Temperaturile ridicate creaza probleme pe partiile din Tara Dornelor

Vremea prea caldă și ploile au închis partia ”Veverița” de la Vatra Dornei, iar pe partia ”Parc” se schiază doar în partea de jos a acesteia.

La jumătatea lunii februarie, Vatra Dornei ar trebui să găzduiască două etape ale Cupei Mondiale la sanie, iar pe 12 februarie încep vacanțele de schi ale elevilor. Elevii din județul Suceava vor avea vacanță în perioada 29 februarie – 3 martie.

Intrebat despre starea pîrtiilor de schi de la Vatra Dornei, viceprimarul Marius Rîpan a declarat ca mai este putina zapada, iar vremea nu este una de sezon de iarna.

Ripan a amintit de Cupa Mondiala la sanie care se va desfasura la mijlocul lunii februarie, si spune ca din cauza celor doua saptamanai de ploaie si temperaturi ridicate partia nu mai este pregatita pentru acest concurs.

Pîrtia Veverița a fost închisă săptămîna asta, tocmai pentru a o pune în siguranță și a încerca să se păstreze pentru săptămînile cu vacanță și pentru momentul cînd sperăm că vor reveni temperaturile negative și se va putea produce zăpada artificială.

Related Articles

Back to top button