publicmediastiri

Teo’s Cafe aniversează 13 ani de când trezește comunitatea din Iași

Teo’s Cafe sărbătorește toamna aceasta primii 13 ani de activitate. Business-ul lor fondat în anul 2010 marchează pe 3 noiembrie data preparării primei cafea to go proprii, dar și a primei cafea to go din Iași. În prezent, Teo’s Cafe are 12 cafenele, dintre care nouă doar în regim de to go, două care servesc cafea și la ceașcă, în echilibru cu alte tipuri de băuturi, dar și o cafenea cu circuit închis.

La aniversarea celor 13 ani de activitatea pe piața locală, Teo’s Cafe marchează, de asemenea, și o perioadă lungă de dezvoltare în domeniul cafelei, dar și de dedicare pentru calitate și conexiuni autentice cu comunitatea din Iași. Business-ul local fondat de Teofil Bozbiciu și Adrian Hantelmann a pornit la drum cu un pariu îndrăzneț de a dezvolta nu doar o rețea de cafenele de tip to go, dar și de a crea în jurul său o comunitate a iubitorilor de cafea de specialitate, devenind, totodată, un actor relevant al comunității locale. Astfel, de-a lungul anilor, Teo’s Cafe a devenit o parte integrantă a vieții orașului. În acest timp, echipa sa a avut privilegiul și bucuria de a servi mii de clienți și de a crea amintiri pentru și alături de ei.

„Când am deschis prima noastră cafenea <to go> în Copou în inima Iașului, acum 13 ani, am visat la o locație în care oamenii să se poată bucura de o cafea de calitate într-un ambient prietenos și relaxant. Astăzi, suntem bucuroși să vedem că visul nostru s-a transformat într-o realitate frumoasă cu 12 locații în oraș, datorită sprijinului vostru necondiționat.

 Suntem recunoscători pentru toate momentele frumoase pe care le-am împărtășit alături de prietenii și de comunitatea Teo’s Cafe și suntem hotărâți să continuăm să le aducem acestora bucurie în fiecare pahar și ceașcă de cafea”, a declarat Teofil Bozbiciu, fondator Teo’s Cafe.

 

Teo’s Cafe – o rețea de 12 cafenele în prezent

 

La 13 ani de la lansare, Teo’s Cafe numără în total 12 cafenele. Dintre acestea, doar nouă doar sunt în regim de to go, două servesc cafea și la ceașcă, în echilibru cu alte tipuri de băuturi, iar cea de a treisprezecea locație este o cafenea cu circuit închis.

 

Pornind de la dealul Copoului și continuând cu locația de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Piața Unirii, cele două locații de la Iulius Mall, o locație la Palas Mall și cafeneaua din cadrul Palas Campus, la locațiile din Kaufland Alexandru și Kaufland Păcurari, Teo’s Cafe a dus cafeaua de specialitate și nu numai până în Bucium și în Miroslava, dar și în cadrul companiei Continental, unde există o cafenea cu circuit închis.

 

Cea mai mare locație a companiei este Teo’s Cafe Campus, deschisă anul acesta. Locația propune un concept de lounge, care le propune ieșenilor și nu numai un spațiu în care își pot savura în tihnă cafeaua, cocktailul, vinul sau berea la draft, odată cu deschiderea locației fiind implementat și un concept inedit și specific pentru Teo’s Cafe Campus: Coffee by day, drinks by night. Cafeneaua se distinge și prin designul interior aparte, caracterizat de influențele industriale, implementate de echipa Teo’s Cafe tocmai din dorința de a-și pune amprenta asupra spațiului ce are scopul de a se mula pe mai multe tipuri de ieșiri sau întruniri: înălnirea la cafea, ședințe corporate, adunări informale de echipe, ieșiri cu prietenii, seara fetelor.

Nu în ultimul rând, cea mai recentă schimbare a fost transformare este cea a insuliței Teo’s Cafe din cadrul Family Market Miroslava, ce a luat forma unei cafenele cu locuri chiar la intrarea în complex.

Program de fidelitate dedicat comunității Teo’s Cafe

Teo’s Cafe celebrează cei 13 ani de activitate printr-un program de fidelitate dedicat comunității și clienților Teo’s Cafe, cafeaua fiind o parte importantă din rutina lor zilnică. Astfel, rețeaua de cafenele propune un sistem bazat pe două tipuri de carduri de fidelitate. Primul card va fi unul prin intermediul căruia clienții pot aduna puncte și după le pot converti în reduceri la produsele din cafenele, cardul ce va fi disponibil la toate locațiile după lansarea programului. Cel de al doilea card va oferi reducere pe viață, acesta fiind accesat doar în anumite condiții sau prin acumularea unui număr considerabil de puncte. Programul de fidelitate și regulamentul acestuia vor fi disponibil de pe începând cu data de 15 noiembrie 2023 pe siteul teoscafe.ro. 

Prin intermediul programului de fidelitate, Teo’s Cafe vine în întâmpinarea comunității din Iași și a clienților alături de care a crescut în toți acești ani, dar și a celor care abia acum descoperă cafenelele Teo’s. Programul este o formă de mulțumire transmisă comunității locale, alături de care Teo’s Cafe dorește să continue să trezească orașul încă mult timp de acum înainte.

—-

Teo’s Cafe este o poveste care a început acum 13 ani, iar de atunci întâlnirile unor oameni pasionați de cafea, la o cafea, s-au transformat dintr-un vis într-o idee de succes. Suntem mândri că am putut să facem acest lucru posibil pentru comunitatea din care facem parte, pentru oamenii din Iași și pentru orașul nostru minunat, un loc cu un spirit nemuritor, în care aroma de cafea se împletește cu agitația specifică unui oraș plin de vitalitate și tinerețe.

 

Related Articles

Back to top button