Termeni și condiții

Bine ati venit la Impact FM

Folosirea unuia dintre site-urile web Impact FM, implică o acceptare a stării și a TERMENII DE UTILIZARE către orice utilizator, acceptați Termenii și orice modificări care pot fi facute cu TERMENII la discreția noastră si TIMPUL ales de noi, DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII nu puteți utiliza acest SITE. Dacă aveți întrebări despre obligațiile dumneavoastră în temeiul prezentului acord, vă rugăm să contactați Impact FM.

1. Utilizarea conținutului de pe site-ul Web

Orice utilizare neautorizată a site-ului înceteaza permisiunia sau licența acordata de Impact FM. Site-ul și conținutul site-ului sunt proprietatea Impact FM și sunt protejate de legile europene și internaționale privind drepturile de autor. Puteți descărca, imprima, și vizualiza conținut de pe site, atât timp cât utilizați numai conținut pentru uz personal non-comercial și atâta timp cât nu modifica sau altera continutul in orice fel. Nu puteți copia, distribui, pregati lucrari derivate, sau de a utiliza conținutul, altele decât cele permise expres de acești termenii a site-ului.

3. Limite de acces

Fara acordul scris Impact FM, nu este posibil să se utilizeze orice mijloace automate pentru a accesa site-ul sau colecta informații de pe site (inclusiv, fără limitare, roboti, paianjeni sau scripturi), sau (b) a încadra site-ului, utiliza tehnici de încadrare pentru a include orice marca de serviciu, logo-ul, sau alte informatii de proprietate, loc de ferestre pop-up pe paginile sale, sau altfel afecta afișarea paginilor sale. Acest lucru înseamnă, printre alte activități, că sunteți de acord să nu se angajeze în practicile de “screen scraping”, “răzuire baza de date”, “deep-leagă” sau orice altă activitate cu scopul de a obține conținut, liste de utilizatori sau alte informații. Nu puteti folosi orice logo Impact FM sau alte grafice, marca sau marca de servicii proprietate, ca parte a unei legaturi fara acordul explicit scris de la Impact FM. Când folosiți site-ul și conținutul său pentru un scop autorizat, trebuie să includă toate anunțurile de proprietate, fără a modifica sau de a le ascunde.

Sunteți de acord că nu veți utiliza Site-ul în orice mod care este incompatibil cu legislația în vigoare sau care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita, sau afecta site-ul sau interfera cu utilizarea orice altă parte a site-ului.

4. Interdictie de utilizarea în scopuri comerciale a site-ului

Fara acordul scris Impact FM, sunteți de acord să nu se reproduca, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata pentru orice scop comercial, orice portiune a site-ului, utilizarea site-ului, sau accesul la site-ul.

5. Parole

Ca o condiție pentru utilizarea de porțiuni ale site-ului, vi se poate cere să va înregistrati în calitate de membru Impact FM, și de a primi o parolă, care vă este furnizată de Impact FM cu informații corecte, complete și actualizate in înregistrare. Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a prezentului acord, care ar putea duce la rezilierea imediata a contului. Sunteți de acord a nu divulga sau partaja parola cu orice terță parte sau de a folosi parola pentru orice scop neautorizat. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității informațiilor și parola. Sunteți responsabil pentru toate utilizările din înregistrarea dumneavoastră, sau nu autorizată de tine. Sunteți de acord să notificati imediat Impact FM de orice utilizare neautorizată a înregistrării sau parola.

6. Autori sau editori

Dacă sunteți un autori sau un editor de o continut si publicitate se va respecta o politică de confidențialitate care dezvăluie că părțile terțe pot folosi cookie-uri, balize web și alte tehnologii pentru a colecta informații ca urmare a anunțului de servire prin serviciile tale. Dacă aduni, printr-un proces sau se divulga informații în legătură cu serviciile bazate pe locație, trebuie să aderi la mijloacele legale și adecvate pentru a obține consimțământul expres al utilizatorilor finali și de a face prezentările de informații corespunzătoare în politica de confidențialitate.

7. Reziliere

Impact FM, in discretia sa unica, poate sterge inregistrarea sau utilizarea site-ului pentru orice motiv, inclusiv, fără a se limita, în cazul în care Impact FM crede ca ati incalcat constient, inconstient, sau in scris semnificatul acestor termeni. Impact FM poate de asemenea sub discretie absoluta si la orice moment sa intrerupa utilizarea site-ul, sau orice parte a acestuia, cu sau fără notificare. Impact FM nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terță parte pentru orice încetare a accesului la site-ul.

8. Despăgubire

Sunteti de acord sa despagubiti Impact FM, filialele, afiliatelor, ofiterilor, agentilor, co-Branders sau a altor parteneri, angajati, inofensiv de la orice pretentie sau cerere, incluzand taxele pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau care decurg din utilizarea de către dvs. a site-ului, conexiunii la site, încălcarea de către dvs. a acestor Termeni, sau încălcarea de către dvs. a oricaror altor drepturi.

9. Link-uri

Impact FM poate furniza, sau terte parti pot furniza, link-uri către alte site-uri World Wide Web sau resurse care sunt dincolo de controlul Impact FM. Impact FM nu face declarații cu privire la calitatea, adecvarea, funcționalitatea sau legalitatea oricarui site la care pot fi furnizate link-uri, și renunță la orice pretenție ar putea avea împotriva Impact FM, cu privire la aceste site-uri, Impact FM nu este responsabil pentru continutul de pe internet sau paginile World Wide Web care sunt conținute în afara sitului.

10. Nici o garanție

Site-ului si Impact FM sunt furnizate “CA ATARE” ȘI Impact FM ȘI FURNIZORII și partenerilor săi de CO-brand in mod expres declina TOATE GARANȚII SAU CONDIȚII DE ORICE FEL (EXPRESS, IMPLICITE SAU STATUTARE), INCLUSIV, DAR FARA LIMITA LA, GARANȚIILE DE TITLU, NON- DREPT, DE VANDABILITATE ȘI POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. Fara a limita cele de mai sus, Impact FM nu promite sau garantează orice aspect al site-ului ca va funcționa corect sau va fi disponibilă în permanență. Unele state nu permit exonerarea de garantii implicite, astfel încât actul de renuntare de mai sus nu se poate aplica pentru tine. Această garanție vă oferă drepturi legale specifice și puteți avea și alte drepturi legale, care variază de la țară la țară.

11. Limite de răspundere

ÎN NICI UN CAZ Impact FM SAU FURNIZORII SĂI SAU PARTENERI CO-BRAND vor fi RESPONSABILI PENTRU NICIO PIERDERE DE PROFIT SAU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE SAU INDIRECTE (Cu toate acestea REZULTATE, INCLUSIV NEGLIJENȚĂ) REZULTATE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-ULUI, serviciile sau acest acord . DE ASEMENEA, ÎN NICI UN CAZ Impact FM SAU FURNIZORII SĂI SAU PARTENERI CO- brand ESTE RESPONSABIL într-o cantitate mai mare de 100 €. Unele state nu permit limitări precedente ale răspunderii, astfel încât acestea să nu se aplice.

12. Modificările aduse acestor termeni

Impact FM își rezervă dreptul de a modifica aceste conditii in mod periodic, la discreția sa. Dacă vom face modificări, vă vom notifica prin postarea unui anunț proeminent pe site, astfel că orice modificări sunt ușor de amenda. Orice astfel de revizuiri, modificarea, sau modificări vor fi eficiente în momentul depunerii notificării. Utilizarea în continuare a site-ului de către dumneavoastră după ce Comunicarea este postată constituie acceptarea obligatorie a acestor revizuiri, amendamente și modificări. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI, nu trebuie sa accesați sau sa utilizați SITE-ul.

13. Politica de confidențialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importantă pentru Impact FM. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

14. Contact și încălcări.

Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari cu privire la aceste Conditii de utilizare. Vă rugăm să raportați orice încălcare pe adresa de mail aflata in sectiunea Contact.

15. General.

Acești termeni și condiții vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legile din Uniunea Europeana (excluzând legile care reglementează conflictul de legi) și părțile prezintă competența instanțelor Europene. Acest lucru nu va împiedica Impact FM de la o creere de încălcare a contractului, încălcarea drepturilor de autor sau de altă natură în ceea ce privește acești termeni și condiții în orice altă jurisdicție în întreaga lume.

Back to top button