publicmedia

Tester-Pro Familie!

Grupul de firme Tester organizează în perioada 21-22 mai evenimentul intitulat Ziua Familiei, prin care își propune să ofere ieșenilor două zile de relaxare, de distracție și de bună dispoziție „în familie”, prin intermediul unei ample suite de ateliere creative, jocuri, concursuri și activități sportive. Evenimentul se va desfășura pe pietonalul Ștefan cel Mare și este deschis tuturor celor care apreciază și susțin valorile familiei, indiferent de vârstă. De aceea, și modul în care sunt organizate activitățile recreative îi va încuraja pe participanți să formeze echipă cu cel puțin un membru al familiei, astfel încât întreaga experiență să fie și o ocazie în plus de a se relaxa și de a se bucura împreună.

Pe lângă farmecul în sine al oricărei acțiuni care propune soluții inedite de timp liber, Ziua Familiei va încerca să elimine și orice risc de plictiseală, îmbinând distracții diversificate, pentru toate vârstele și gusturile. Participanții vor avea astfel ocazia să își testeze îndemânarea, imaginația, perspicacitatea, puterea, priceperea sau creativitatea, după dorință, alegând din felurite activități. Mărcile auto din portofoliul grupului Tester și numeroșii parteneri ai organizatorilor au adunat idei și planuri care mai de care mai provocatoare, astfel că îi așteaptă împreună pe ieșeni, la Ziua Familiei, cu ateliere creative de pictură, desen sau obiecte decorative, cu jocuri de atenție, de logică sau de strategie, cu standuri de activități sportive, cu sesiuni demonstrative și concursuri de tot felul.

Ziua Familiei va fi și un bun prilej pentru participanți de a descoperi și de a cunoaște mai bine 10 mărci auto de top, care vor reuni pe pietonalul Ștefan cel Mare peste 50 de autoturisme spectaculoase din gamele disponibile în prezent. Echipele de consultanți ai mărcilor Dacia, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Mitsubishi și Opel îi vor aștepta pe ieșeni nu doar cu câte o atrăgătoare propunere distractivă de timp liber, ci și cu informații detaliate, oferte speciale și consiliere despre mașinile pe care le îndrăgesc atât de mult. Echipele de tehnicieni vor fi gata, la rândul lor, să explice celor mici și celor mari cum funcționează o mașină, aruncând priviri pricepute și indiscrete în alambicatele motoare moderne.

Iar dacă vreți să adunați amintiri plăcute, tot Ziua Familiei va fi ocazia perfectă. Alături de amintirile păstrate în suflet (zâmbete, distracție, relaxare, curiozitate, emoții…), veți mai putea păstra propriile realizări de la atelierele creative sau diplomele adunate de la concursuri, fotografiile-suvenir sau premiile obținute, micile sau marile cadouri cu care organizatorii și partenerii lor s-au pregătit deja.

Pentru un plus de adrenalină, organizatorii vor condimenta întregul eveniment cu Tombola Familiei, ale cărei premii, destinate iubitorilor de mașini, vor include numeroase accesorii auto și mai ales test-drive-uri de weekend cu autoturisme superbe. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc duminică la ora 19:00, în prezența participanților la eveniment.

Ziua Familiei este o inițiativă de responsabilitate socială a grupului de firme Tester și este menită să marcheze la Iași Ziua Internațională a Familiei, zi instituită de Organizația Națiunilor Unite în 1993, sărbătorită în întreaga lume pe data de 15 mai.

Partener media: Impact FM România!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button