EvenimenteiasistiriWorld

Ține ritmul, Iașule!

Ioana Rață 

“Pragul de 1000 de bilete achiziționate pentru meciul de mâine a fost depășit!”

Când citești pare mult, când te gândești că stadionul are 11000 de locuri, ți se face puțin rușine că pentru  o echipă care a adus și bucurie,  și mai mult este a Iașului, a vândut puțin peste 1000 de bilete!
Orașul Iași mi s-a părut întotdeana că are ceva de vândut și prea puțini cumpărători. De fapt mulți ieșeni știu, au informația la timp, pot, vor, dar nu finlizează, lasă lucrurile ușor neterminate, parcă n-am trecut de etapa, las-o băh că merge așa. Nu merge, oameni buni! Nu merge dacă doar te plimbi prin Iași și te dai mare că ai haine de firmă și o situație finaciară bună, daca zâmbești fals unui om și de fapt nu-l suporți, dacă mergi în vacanțe scumpe și te întrebi de ce trebuie să te întorci în Iași, dacă doar postezi în rețele de socializare și aștepți like-uri, dar nu vezi ce postează alții. Merge dacă înțelegi ideea de comunitate și cobori din cocos.

….credeam că de aseară s-au terminat tichetele de vândut! Costă 2 lei! 

Dacă cumpăram biletele de la o tribună întreagă, mă dădeam mare, dacă am cumpărat 10 tichete sunt zgârcită…ieșenii sunt cei mai buni la comentat de pe margine, în multe domenii. Ceea ce nu fac mulți ieșeni, că nu vreau să generalizez, se numește ACȚIUNE!

Un oraș amorțit, așa mi se pare mie Iașul, orașul în care m-am născut, cartierul Alexandru cel Bun!

Au rămas puține ore până la startul partidei cu FC Botoșani, timp suficient să vă arătați atașamentul față de Poli!

Ține Ritmul, Iașule!

Related Articles

Back to top button