campulungconcursuriEvenimentefalticenigura humoruluiMUZICAradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

Lupta din Campionatul Național de Drift se mută pe TransRarău

A doua etapă a Campionatului Național de Drift va avea loc, la finalul acestei săptămâni, pe una dintre cele mai spectaculoase șosele montane din România, TransRarău, acolo unde 31 de piloți din România, Bulgaria și Ucraina se vor duela în derapaje controlate, la o altitudine de peste 1500 de metri.

Runda de pe TransRarău este deja una de tradiție în drift, iar în fiecare an adună mii de oameni pe drumul care face legătura dintre Valea Bistriței și Valea Moldovei.

Anul trecut, victoria i-a revenit, în premieră, lui Cătălin Trifan.

În battle-uri, va fi prezent și Radu Evl Santos Moise, învingătorul etapei inaugurale din acest an, dar și câștigătorul ediției din 2019 de pe TransRarău, bulgarul Ivan Ivanov.

Favoriții locali, Răzvan Frățianu și Bogdan Pădurariu, așteaptă, la rândul lor, șansa de a obține victoria pe traseul lor de casă.

Vineri seară, 15 iulie a.c., la Câmpulung Moldovenesc, va avea loc prezentarea celor 31 de piloți înscriși, iar sâmbătă, 16 iulie a.c., vor avea loc antrenamentele și calificările, atât la Clasa Pro, cât și la Semi Pro.

Etapa va putea fi urmărită, în direct, în sistem pay per view, pe platforma rodrift.ro, iar spectatorii care își doresc să fie cât mai aproape de zona intensă își pot achiziționa bilete vip de pe același site.

Duminică, 17 iulie a.c., începând cu ora 11:00, vor debuta derapajele controlate în tandem, battle-urile de la Clasa Semi Pro, în timp ce marea finaă de la Clasa Pro va începe în jurul orei 16:30.

Related Articles

Back to top button