publicmedia

Valerio Studio! 25% reducere la Colectia Primavara-Vara!

Din 2002 de cand s-a infiintat, firma Valerio Studio s-a impus pe piata vestimentara din Iasi si nu numai, cu o gama variata de produse ce se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor care iubesc stilul vestimentar modern, rafinat si  elegant .

Ai 25% reducere la colectia de primavara-vara! 

Daca  “nu haina face pe om”- dupa un vechi proverb romanesc,- cu siguranta ii ofera incredere in sine si  prestanta, iar complimentele la adresa tinutei magulesc orgoliul oricarei femei. Traseul ascendent al firmei  se datoreaza tocmai acestor nevoi si dorinte ale personajelor feminine de a arata bine si a se simti bine in haine de calitate.

Valerio Studio ofera tinute  casual si office, jachete sau paltoane, toate organizate in colectii ce mentin un echilibru perfect intre tendinte si confort. Astfel colectiile fiecarui anotimp aduc de fiecare data elemente de noutate in concordanta cu trendul impus de casele de moda , elemente care impreuna cu o paleta coloristica bogata si o croiala bine executata dau personalitate tinutelor doamnelor si domnisoarelor. Pantalonii, fustele, sacourile, camasile sau rochiile nu numai ca va scos din monotonia prafuita a strazii sau a biroului, dar va dau incredere si va fac sa fiti remarcate in anonimatul aproape impus de ceea ce se gaseste pe piata vestimentara actuala. Detaliile elegante ale camasilor sau fustelor, rochiile moderne  sau jachetele si paltoanele care va contureaza perfect silueta definesc o femeie independenta, careia ii place sa fie admirata pentru bunul gust si eleganta  pe care le afiseaza.

Valerio Studio foloseste doar materiale  de cea mai buna calitate, naturale pe care le imbina intr-un mod original, iar accesoriile vin sa completeze o tinuta care nu poate fi trecuta cu vederea: pe strada sau la birou, la o petrecere sau la interviul pentru job-ul mult visat.

O alta calitate a creatiilor marca Valerio Studio o constituie accesibilitatea lor din punct de vedere financiar. Orice femeie trebuie sa arate impecabil in fiecare zi, sa emane naturalete si incredere , iar Valerio Studio  le vine in ajutor cu produse la preturi accesibile, nefacand insa rabat de la calitate.

De 14 ani Valerio Studio s-a impus si continua sa se impuna pe piata vestimentara datorita perseverentei  initiatorilor acestui proiect de familie, al caror spirit mereu tanar si in cautare de provocari , anticipeaza dorintele si nevoile personajelor feminine,contemporane, definite prin eleganta  si stil.

Fiind afacere de familie, creatorii acestui brand investesc in permanenta nu numai in diversitatea  si originalitatea modelelor oferite spre vanzare,  ci si in aparatura moderna care nu numai ca usureaza munca angajatilor, dar mareste si calitatea produselor.

In toti acesti ani Valerio Studio si-a castigat prestigiul unei firme de productie ce se axeaza pe calitate, modernitate si nu in ultimul rand pe accesibilitate financiara.

Acceseaza Valerio Studio!

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button