botosanicampulungfalticenifeaturedGura Humoruluigura humoruluiIașiNeamțPiatra Neamțpublicmediaradauti-siretstiriȘtiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

Vente, evenimente marca 2024

#VenteȘiTu

”A fost odată”… un vis numit eveniment de neuitat, dar visul s-a prefăcut în ceva adevărat, între modern și tradiție, în sala de evenimente Vente.

Anul acesta mai ai timp să regăsești tradiționalul autentic și modernismul, la Gura Humorului, în sala de evenimente Vente!

Vente este locația perfectă pentru evenimentele tale, o nuntă romantică, un botez plin de emoție, o aniversare  specială sau o petrecere corporate.

Vente este acel loc magic, la km 0 al distracției, în inima orașului Gura Humorului, între obiectivele turistice ale stațiunii. 

Cu o sală spațioasă și decoruri impresionante, acest loc va crea o atmosferă magică pentru oaspeții tăi.

Vom crea pentru tine o atmosferă romantică și sofisticată, în care dragostea va fi la ea acasă. De la sala plină de modernism spectaculos până la meniurile rafinate și muzica de calitate, Vente îți va oferi un eveniment de vis. 

Alege rafinamentul și eleganța Vente pentru momentele importante din viața ta! Vom ”creiona” pentru tine cele mai frumoase amintiri din acest an!

Rezervă-ți sala pentru evenimentul tău, la km 0 al distracției din Gura Humorului, sala de evenimente Vente.

Contact rezervări sală de evenimente VENTE
+40 748 200 300

Gura Humorului, Parc Ariniș

Related Articles

Back to top button