stiri

Viceprimarul comunei Miroslava a ramas fara functie

Viceprimarul de la Miroslava a rămas fără funcție după un vot “împotrivă” cu o majoritate covârșitoare.

Ședința de consiliu local a avut loc astăzi dimineață iar articolul care cerea ca Mihăiță Costel Lisoschi să rămână fără funcție a fost primul pe ordinea de zi. În urma votului consilierilor, propunerea a fost susținută cu 16 voturi iar două au fost împotrivă, unul aparținând lui Lisoschi. Deocamdată, prerogativele au fost preluate de către primarul comunei, nefiind propusă o alternativă pentru preluarea funcției administrative.

Reamintim că viceprimarul Mihăiță-Costel Lisoschi a devenit persona non grata în PNL Miroslava. La jumătatea lunii septembrie, 15 consilieri locali au semnat o adresă în care se propunea eliberarea din funcție a actualului vice.

Este vorba de toți aleșii USR (5), toți consilierii PSD (3), singurul consilier al PMP, dar și câțiva aleși ai PNL, partid din care face parte și viceprimarul.

Proiectul a fost inițiat de liderul grupului de consilieri USR. Silviu Ghenghea ne-a spus că „Miroslava are nevoie de un nou viceprimar, altul care să nu țină postul ocupat degeaba și să facă vechime pe bani publici nemeritați”.

 

sursa: ziaruldeiasi.ro

Related Articles

Back to top button