stiri

Viceprimarul Sucevei regreta ca a acceptat premiul de la Bucovina Motorfest

Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu (USR PLUS) a recunoscut,  că a greșit acceptând premiul oferit la tombolă la Bucovina Motor fest
Intr-un comunicat de presa, Munteanu isi cere scuze public pentru faptul ca a acceptat premiul.
Ea a mentionat ca va pastra motocicleta, insa va dona suma de 5000 de lei către Asociația Salvați Copiii Suceava .
Scandalul a pornit dupa ce, premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha, a fost câștigat de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR-PLUS).
    In plus, Primaria a alocat 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock .
comunicatul de presa:
“În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava,  în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea.
Teodora Munteanu”
Pe de alta parte, newsbucovina.ro scrie ca Salvați Copiii Suceava a transmis, luni, că organizația a fost inclusă într-o dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de viceprimarul Teodora Munteanu a motocicletei la tombola Festivalului Bucovina Rockfest.
„Noi nu cunoaștem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers.Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială”, se arată într-un comunicat al Salvați Copiii Suceava.

Related Articles

Back to top button