stiri

VIDEO. Ion Lungu acuzat de Gheorghe Flutur ca a “vandut” partidul

Liberalii suceveni s-au intalnit la Gura Humorului sa analizeze rezultatele alegerilor de duminica, 9 iunie.

Dupa ce, Ion Lungu l-a numit tap ispasitor pe Lucian Harsovschi, actualul viceprimar care a pierdut alegerile in municipiul Suceava, Gheorghe Flutur a rabufnit in sedinta celor de la PNL Suceava, in aplauzele mai multor primari.

Intr-un fragment video inregistrat care a ajuns in posesia presei din Suceava, Flutur s-a ridicat nervos de pe scaun si a inceput o tirada la adresa lui Lungu, considerat tradator in randul organizatiei.

„Nu mai accept eu, domnule Lungu, pana aici, pentru ca dumneata ai trecut peste mine si ai distrus partidul. Trebuie spus adevarul, nu jucati teatru cu mine, am inteles tot in acesti 24 de ani si nu permit acest lucru. Ieri, cu atâta seninătate ți-ai permis să spui da, ti-am aratat cine sunt, ai vandut partidul. Eu plec acasa, faceti-va bine dragii mei”, a spus Flutur intr-o criza de nervi.

Vicepreședintele PNL Suceava, Daniel Cadariu, l-a considerat pe Ion Lungu ca fiind principalul trădător și a cerut excluderea lui din partid. La randul sau, Lucian Harsovschi a precizat ca Ion Lungu a facut campanie impotriva sa.

Related Articles

Back to top button