concursuripublicmedia

Plecare in Bucovina! Campulung Moldovenesc (17-19 iunie)!

Lasa munca deoparte! Impact FM te trimite la munte!
Poftim in Bucovina!
Impact FM iti face planuri  si pe 17-19  iunie! Pleci vineri la munte si duminica seara te intorci acasa speram noi mai odihnit si cu amintiri placute!
In fiecare joi, la Matinal, ai sansa sa castigi un premiu cu plecare in Bucovina! Joi, 16 iunie castigator: Oana Vasiliu.
In acest weekend esti invitat la Campulung Moldovenesc la Pensiunea Royal!
Pensiunea Royal este locatia perfecta de unde puteti descoperi faimoasele Manastiri Pictate, cum ar fi Moldovita, Sucevita, Putna, Humor, Voronet, Dragomirna, Arbore, si multe altele, Muzeul de arta lemnului, Colectia Tugui, Codrul secular de la Slatioara, Monumentul statuar Dragos Voda si Zimbrul, Prisaca Dornei. Sa nu uitam si de vestitele plimbari cu carul tras de boi.

Va sunt puse la dispozitie 10 camere duble dotate fiecare cu baie proprie, tv cu cablu, internet, telefon.

Eleganta, curatenia impecabila, linistea, o atmosfera familiala – iata cateva norme de ospitalitate care, pentru noi gazdele, sunt lege.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestri bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. La noi puteti servi pastrav proaspat, crescut in pastravaria proprie.

  IMG_0642-Copy                 2

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te la tragerea la sorti de joi! Cei care au castigat nu mai au voie sa participe la acest concurs pana pe 1 septembrie 2016 si nici nu au voie sa inscrie pe altcineva, dar pot incuraja pe cei dragi sa se inscrie si ii pot ajuta in completarea formularului! 

Va multumim si SUCCES!

Conditia este sa raspunzi la telefonul IMPACT FM! 0332 44 11 33!
[ninja_forms id=13]

Related Articles

10 Comments

  1. Buna ziua:)chiar mi ar prinde bine excursia asta…cu fam.bebe de 13 luni si sotul.i as face cadou de ziua lui.acusi e ziua lui..pe 4 iunie.sper sa castig.

  2. Cui nu i-ar placea oo minivacanta? Tocmai ce a trecut ziua prietenului si un cadou in plus nu strica

  3. Cui nu i-ar placea o minivacanta? Tocmai ce a trecut ziua prietenului si un cadou in plus nu strica

  4. Va pup, IMPACT FM! Mi-am dorit mult excursia asta si chiar am castigat-o! Datorita voua !!! Bravo, Anca si Adrian! Va multumesc, mi-ati facut un cadou extraordinar (a fost ziua mea pe 11). Abia astept sa plecam la munteeeee. Va vom asculta neincetat si felicitari pentru tot ce faceti! 🙂 Oana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button