CONCURSURIfeatured

Weekend in Bucovina!

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Te vom anunța dacă ai câștigat un ”Weekend în Bucovina”, cu destinația: Hotel Simeria (***) – Gura Humorului.

Vei pleca pe 18 august 2023, iar check-out-ul este pe 20 august 2023!

Hotel Simeria este situat în centrul stațiunii turistice Gura Humorului, pe malul pârâului Humor, beneficiind de o poziție avantajoasă și foarte ușor accesibilă. Grație dotărilor moderne, hotelul nostru asigură oaspeților săi confort, relaxare și un excelent raport calitate/preț.

Participa la concurs!

Te vom anunța dacă ai câștigat!


Ești pregătit de Bucovina?!


Distanța până la Parcul de agrement Ariniș și Pârtia Șoimul este de 1 km, respectiv 4km. Nu departe de hotel se află două importante obiective turistice care fac parte din patrimoniul UNESCO, Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Humor, ambele situate la 5 km față de hotel.

Hotel Simeria dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, bar cu room service non stop, saună, parcare proprie și minisală de conferințe.

Destinație perfectă pentru un weekend departe de zgomotul orașului!

Dotări generale: 15 camere Double, 2 mini apartamente, 2 Apartamente, bar, seif, schimb valutar, parcare, sauna, parcare auto închisă și păzită, restaurant cu 60 de locuri, sală de conferințe. Hotelul Simeria oferă internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, oaspeţii au acces gratuit la saună.

Dotări camere: Camerele şi suitele de la Hotel Simeria oferă TV prin cablu şi telefon. Toate camerele sunt dotate cu frigider, iar baia privată are duş.

Servicii de masă: Hotelul pune la dispoziție un bar şi un restaurant à-la-carte.

Hotel Simeria pe FB

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț.  Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

Related Articles

Back to top button