stiri

Workshop international la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava

Pînă pe 12 iulie, Universitatea ‚Ştefan cel Mare” Suceava organizează workshop-ul de analiză a datelor, biostatistică și inteligență artificială pentru științele biomedicale şi Școala de bioinformatică și genomică computațională din Europa de Est.

Conform USV, ”workshop-ul își propune să le ofere participanților o înțelegere cuprinzătoare și abilități practice în analiza statistică și învățarea automată, relevante pentru cercetarea biomedicală.

Participanții vor aborda o gamă variată de subiecte, precum modelarea matematică, testarea ipotezelor, tehnicile de vizualizare a datelor.

Prelegerile și sesiunile aplicate din cadrul evenimentului organizat de Facultatea de Medicină și Științe Biomedicale sînt oferite de experți în domeniu din Germnia, SUA si Austria

Aproximativ 75% dintre participanți sînt din străinătate, din ţări precum Statele Unite ale Americii, Mexic, Brazilia, Armenia, Arabia Saudită, Polonia și Ucraina.

Activitățile sînt finanțate din Fondul pentru Situaţii Speciale al Ministerului Educației acordat Universității ‚Ștefan cel Mare” din Suceava şi din veniturile proprii ale universității.

Related Articles

Back to top button