stiri

Ziua Trece. Pisicile sunt de fapt stăpânele noastre

Ce înseamnă dacă pisica ta te lovește des cu capul

Pisicile pot fi uneori ființe care să te inducă în eroare. În timp ce în majoritatea timpului aceasta își ocupă timpul cu mâncatul și odihna, există și momente în care caută să se apropie de tine. Așa e! Pisicile ne pot arăta și partea lor sensibilă.

În situația în care observi că felina obișnuiește să te lovească cu ajutorul capului său ai putea să te bucuri. Specialiștii susțin că acest comportament sugerează că pisica este afectuoasă cu tine. În același timp, să nu te bucuri prea tare. O fi pisica afectuasă când se gudură pe lângă tine, dar tot asta indică sentimentul ei de control, că îi aparții, gestul său de iubire este completat de marcarea ta, cu ajutorul feromonilor situați în zona obrajilor, ca o proprietate a ei. Lipsesc actele, în rest nu poți spune că reușești să faci ceva fără aprobarea ei, în cazul de față fiind vorba de a veni acasă cu mirosul altei pisici. Nicio pisică nu te va mai mirosi după ce a ta s-a lipit bine de tot de tine înainte să ieși din casă.

Nu îți face griji dacă animalul tău de companie nu te lovește cu ajutorul capului, va găsi alte metode de a-și arăta simpatia față de tine. Cum ar fi să se uite în ochii tăi chiar și atunci când ești la baie sau să te trezeasca în zori ca să îi dai de mâncare. Pentru un moment ai impresia ca ți-ai luat un animale de companie fără să realizezi că ți-au luat un stăpân.

 

Nu-mi spuneți ca nu v-ați dat seama singuri că pisicile sunt stăpânele noastre de fapt. Așa că acceptati oricât de tare se gudură pe lângă voi – aceea este porția voastră de afecțiune.

 

Related Articles

Back to top button